אנחנו בתקופה של משלוחים, דומה לקורונה. הרבה בבית, ילדים וחברים. שם המשחק- משלוחים או טייק אווי. אז יצאנו לטעום את מה מצב הפיצות בראש פינה. אחרי סבב מלא של כמעט כל אחת מהפיצריות, מלמטה למעלה ומה שבאמצע, הגענו להחלטה פה אחד. סיציליאנו (מול המשטרה) ופרוני (הסמוכה לג'אפניקה) הן הפיצות הכי טובות בראש פינה.
סעודה לשבת זה שונה מכל קייטרינג שטעמנו. והספקנו לטעום לא מעט. ׳פינת האוכל׳ של אדיר בקיבוץ עמיעד היא פנינה של אוכל טוב וטעמים שכולם אוהבים. הסלמון והאסדו שם, מנצחים כל ארוחה.
'פנת אוכל' בקיבוץ עמיעד. פתוח בראשון- חמישי לארוחות צהריים מהשעה 00;12. ביום שישי משעות הבוקר
חומוס חם. מי צריך יותר מזה. אחד כזה חדש חדש, שנפתח בחצור בדיוק בזמן המלחמה, עושה את העבודה שחומוס צריך לעשות. ביקור כפול בחומוסייה הקטנה, הביא למסקנה ברורה. חומוס צריך להיות טרי, חם ומנחם. אם לא אז עדיף שלא. 'חומוס חם' בחצור ענה על כל הציפיות. נטחן במקום, חם מהאש וטעים להפליא. אגב, הציפס אף התעלה על החומוס ומייד הזכיר לי את הציפס של אימא כשהיינו ילדים.
חומוס חם - מעלה חוני המעגל 2, חצור הגלילית - חומוסיה • כשר. 055-6868882