יצאנו לחפש טעם חדש, מצאנו אותנו בחצור.


בכל הזדמנות שאני יושב לאכול עם הילדים, התיאבון נפתח. כל ביס שלהם מעורר בי את האהבה לאוכל טוב. השבוע נפגשנו להמבורגר ובחרנו לעשות צ’ק אין בחצור. אם כבר קורונה, בידודים וחיסונים, אז אין כמו הכי קרוב לבית. ובכלל, אין כמו לפרגן למקומי. 

דוד עוגלה, השף והמייסד של המקום החדש, הביא יציאה רעננה וטעימה של נתחי בשר מיוחדים, מהם יצר סדרת בוטיק של בורגרים וכריכים על בסיס מתכוני פיוז׳ן מתשע מדינות שונות. 

בחרנו בהמלצת המלצרית. המבורגר אנטריקוט אמריקאי. מיקס גריל של אסדו בפיתה פרנה והמבורגר ילדים. היה גם צ’יפס מתובל. והכל היה טעים ואדיב ונעים. 

אחרי שפרקנו את הכל לחתיכות, למחרת הרכבנו מחדש לחברים שבאו לבקר. הם עשו את זה במשלוח לבריכה בכפר הנשיא. גם להם היה מושלם. 

אין ספק, השחקן החדש בשוק ההמבורגרים בגליל, הציב רף חדש ודי גבוה ששווה לטעום. 

צ’ק אין בורגר. קניון חצור. משלוחים/ TAKE AWAY/ ישיבה במקום.