בוקר טוב ויקטוריה


קיבלנו הזמנה למסעדת ויקטוריה שבמלון אדמונד בראש פינה, כדי לספר לעולם שהחיים חוזרים למסלולם, וגם אנחנו תושבי המקום, מוזמנים להתענג על הטעם החדש. 

בכניסה למסעדה קשקשנו על מתווה הקורונה החדש, ולמרות שידענו כי אין מנוס, רצינו להאמין, שאולי בכל זאת, יימצא המסלול המתוקן, שישאיר את התעשייה בחיים. התבדינו. 

ההגבלות תקפו עת ערב, ומה שנותר לנו היה הטעם הטוב שהשאירה ארוחת הבוקר ב'ויקטוריה'. 

אם גם אתם כמוני, אחד שסולד מבתי קפה הומי אדם, ה'ויקטוריה'  באדמונד ראש פינה, תהיה לכם מנחת בוקר מושלמת. המסעדה החדשה במלון החדש, פתוחה לרווחה, כך שאם חשקה הנפש בארוחת בוקר אחרת, עשויה מתוצרת הגליל, ויקטוריה היא בדיוק המקום בשבילכם.

היא סולידית ומשפחתית, מעוצבת בקפידה ונעימה מאוד. על אלה מנצחות המנות שיוצאות מהמטבח, כולן מלאות בתשומת לב מדוקדקת. 

הגבינות הן גולת הכותרת והן של הגבן יואב בלחסן, ממחלבת בת הרים בקיבוץ מלכיה. גבינות עיזים ובקר, שכל אחת אחרת שאתם מכירים תחוויר לידן. הלחמים מגיעים מידיו של האופה, גל לוי מקיבוץ מורן. לחמי מחמצת מדויקים, לחמניות מקמח מלא ורגיל ועוד מינים בסלסלה. נכון, זו חגיגה של פחמימות, אבל אם כבר לחטוא, אז בלחם שכזה. 

ליד אלה מסתובבים כל הזמן, סלטי ירקות קצוצים, דגים מלוחים, סלמון טרי, ביצים לבחירה, שקשוקה ירוקה ואדומה, טחינה מעולה, מאפים, פירות, יוגורט, מיצים הנסחטים במקום וגם הקפה של 'דיאמה' שהוא מהמשובחים שיש. 

בקיצור, ארוחת הבוקר ב'ויקטוריה', היא כזו שלא תרצו להפסיק לאכול.  

אהבתי במיוחד- את האווירה הנעימה, הגבינות של יואב והלחם של גל.

על מה אפשר לוותר?  על כלום.

שירותים: נקיים, רחבים ונעימים, מתאימים לאופי המקום.

מחיר: 130 שקלים לאדם, אולי נראה לכם מעט יקר, אבל שווה כל ביס.

ציון כללי: 5 כוכבים*

כשר. הזמנות בטל: 04-9064555